Kenu túra a családdal

  • családoknak kemping

Mi lehet jobb feltöltődés, mint egy több napos kirándulás a családdal?

A rohanó hétköznapok, de még a kicsit lazább hétvégék is megnehezítik azt, hogy a családtagok az igazi "összetartozunk" érzést megéljék. Hiszen a gyerekeknek ott a tanulás, a saját barátaik, míg a felnőtteknek a munka és persze a háztartás, a ház körüli teendők. Ahhoz, hogy az "egy család vagyunk" érzést fenntartsuk szükség van olyan időszakokra, amikor tényleg csak egymásra tudunk koncentrálni. Ezért kiváló kikapcsolódás a kirándulás.

Legyen az hegyi túra vagy evezős kaland, az egymás segítése még jobban összekovácsolja a családot. Az együtt látott szépségek, az együtt megtapasztalt nehézségek mind segítenek. 

Családi evezés a Tiszán - élmény a gyerekeknek

Azért szervezünk 3 napos kenu túrákat, mert úgy tapasztaltuk, hogy ez még a kezdőknek, a gyerekeknek sem megterhelő. Sokszor az aggódó szülők kérdezgetik, biztonságos e a kenuzás a kisgyerekeknek. Bármilyen biztonsági intézkedést teszünk is, a szülőkben mindig ott van egy kis félelem. Aztán a Tisza túra első napján, amikor a gyerekek felhőtlen örömét látják, amikor megtapasztalják, milyen ügyesek még a kisebb gyerekek is, akkor óriási az öröm és a büszkeség.

Ott a helyünk!

Tovább a jelentkezéshez